Veel gestelde vragen (FAQ)

Wil je iets weten over Powerweekend.TV. Technische informatie of heb je een vraag over betaling en lidmaatschappen? Hieronder vindt je de meest gestelde vragen opgesomd.

Algemeen

Hoe kan ik kijken?
Nadat je lid bent geworden van Powerweekend TV kun je inloggen en kiezen welke Livestream je wilt bekijken. Vanzelfsprekend heb je enkel toegang tot de stream(s) die je hebt gekocht.
Wat krijg ik te zien?
De Hoofdstream volgt de banen waar op dat moment de actie is. Begeleid door het Live commentaar dat direct vanaf het Made’s Powerweekend komt. Uitslagen en tussenstanden worden tevens in beeld gebracht. De totaalcam laat per dag een overzicht zien. Zo kun je een run op baan 3 dus ook volgen als de hoofdstream bijvoorbeeld baan 1 uitzend. De nadruk van de hoofdstream ligt op Baan 1 en 2.
Waarom een Livestream?
Natuurlijk willen we iedereen van harte uitnodigen om het spektakel live te komen bekijken in Made. Om diverse redenen kan het voor een doorgewinterde tractorpulling fan moeilijk zijn om naar Made af te reizen. Middels de livestream kan ook diegene genieten van het Made’s Powerweekend.
Wat zijn de uitzendtijden?
De Livestreams start iedere dag een kwartier voor de wedstrijd aanvangstijd. Dit wil zeggen;
Vrijdag: 18.15 uur
Zaterdag: 14.15 uur
Zondag: 11.15 uur
Kan ik op meerdere apparaten kijken?
Nee, ieder account kan slechts 1 keer ingelogd zijn. Op meerdere apparaten kijken is dus niet mogelijk. Wil je van apparaat wisselen? Zorg dan eerst dat je uitlogt op het oude apparaat.

Betaling & Lidmaatschap

Welke betaalmethoden zijn er mogelijk?
Betalingen zijn mogelijk middels iDeal, Bancontact, Bank Transfer en Giropay
Zit ik vast aan een abonnement?
Nee, je betaalt slechts 1 malig voor de livestream(s) van dit jaar.
Wat voor lidmaatschap heb ik nodig?
Afhankelijk van de dagen die je wilt kijken kun je kiezen voor een enkele dag of toegang voor het hele weekend. Van plan om meerdere dagen te kijken? Dan raden we je het weekend-abonnement aan. Hierbij krijg je de 3e dag namelijk gratis en ben je dus voordeliger uit.

Technisch

Op welke apparaten kan ik kijken?
Dit is sterk afhankelijk van het soort apparaten dat je in huis hebt. In de basis werkt Powerweekend.tv op iedere hedendaagse computer/laptop en smartphone. Op TV kijken kan ook mits je TV AirPlay ondersteund. Ondersteund je TV geen AirPlay dan is een HDMI kabel vanaf je laptop de beste oplossing.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Klik op Wachtwoord Vergeten zodra je in wilt loggen. Je kunt vervolgens je wachtwoord resetten. Wil je jouw wachtwoord wijzigingen? Ga dan naar je profiel pagina door op je naam rechts bovenin te klikken.

Is je vraag niet beantwoord?

Mail je vraag naar: help@powerweekend.tv